CONDICIONS PREU

Els preus de cap de setmana de les cases inclou les dues nits de divendres a dissabte.

 

Per estades entre setmana i festius, consulteu els preus.

   

CONDICIONS GENERALS D’ÚS I LLOGUER DELS ALLOTJAMENTS

La Casagran, Cal Masover de Rexach i el Molí de Rexach són tres allotjaments rurals independents registrats oficialment  al Registre de Turisme de la Generalitat de Catalunya, amb els següents codis:

 

La Casagran  PCC-000724.

Cal Masover de Rexach  PCC-000017.

El Molí de Rexach PCC-000134.

 

Per aquest motiu, compleixen amb tots els seus requisits i obligacions.

 

Les següents normes i condicions s’hauran de respectar en tots els seus punts des del moment en que s’efectua la reserva, a l’entrada a la casa, durant la l’estada i fins a la seva sortida. En cas contrari, el propietari es reserva el dret de cancel·lar d’immediat la reserva o l’estada a la casa, i consegüentment la seva desocupació immediata, sense retorn de l ’import monetari sota cap concepte.

 

1.Nombre de persones. No és permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat màxima de la casa. Caldrà detallar exactament el nombre d’adults, nens i menors de 2 anys que s’allotjaran a la casa durant els dies d’estada acordats, en el moment de formalitzar la reserva. Si el número de persones acordat en el moment de la reserva augmenta, el preu s’incrementarà proporcionalment.

 

2. Paga i senyal: La reserva no serà efectiva fins que el client hagi efectuat el pagament d’un 25% del preu total de l’estada.

 

3. Condicions d’anul·lació de la reserva: Si un cop confirmada la reserva i feta la paga i senyal, el client decideix anul·lar-la, se li retornarà la paga i senyal:

-100% de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb més de 30 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.

-No es retornarà cap percentatge de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva entre 30 i 0 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.

 

4. Reserva on-line. La reserva on-line és un servei addicional prestat per a la reserva de l’allotjament de la Casagran a través de la central de reserves d’ AvaiBook, mitjançant el qual es possibilita la realització la reserva de l'allotjament directament a través del seu portal. 

En realitzar la reserva a través d’Avaibook, acceptes les seves condicions de reserva i cancel·lació.

 

La forma de pagament d'aquest servei és a través de targeta de crèdit o de dèbit.

 

5. Arribada: En el moment de l’arribada el client lliurarà el DNI per registrar-lo, en compliment de la normativa, en el registre d’usuaris dels Mossos d’Esquadra, i farà efectiu l ’import total de l’estada.

 

6. Horaris:  Els horaris els acordarem amb vosaltres

 

7. Equipaments: Les cases disposen de cuina totalment equipada. Com també de llençols, mantes, tovalloles i estora de bany.

Així mateix,  les cases està equipades amb petits electrodomèstics: torradora, cafetera nespresso i batedora.

 

8. Subministraments: Els consums d’aigua, electricitat i calefacció estan inclosos en el preu total de l’estada, i per tant no és permesa la utilització d’aparells que alterin els consums previstos de subministraments.

Per a conservar el medi ambient, us demanem un ús racional de l'aigua, la llum i la calefacció.

La llenya és gratuïta per utilitzar-la en el foc a terra i en la barbacoa de la casa.

   

9. No és permesa la introducció de mobles, equips de so i semblants a la casa, així com la realització de qualsevol mena d’obra.

 

11. No és permesa la utilització de la casa ni del seu entorn paisatgístic per qualsevol mena d’activitat diferent a la pactada. Tampoc es podran realitzar activitats i conductes contràries a la higiene o normal convivència o que atemptin contra l’ordre públic.

 

12. El propietari no es farà responsable de cap tipus d’objecte personal i/o de valor, ni de vehicle propietat del client, que es pogués trobar a la casa durant l’estada contractada, ni de la seva pèrdua, desaparició o robatori.

 

NORMATIVA DE LA PISCINES PRIVADES

1. No hi ha socorrista.

 

2. Els menors de 14 anys no es poden banyar sols, han d’estar sempre acompanyats per un adult

 

3. La piscina és d’ús exclusiu dels hostes de l’allotjament turístic.

 

4. És obligatori dutxar-se abans de banyar-se

 

5. No és permès tirar a la piscina objectes i altres tipus de material, com joguines, rocs, o sorra.

 

6. No és permesa  l’entrada d’animals de companyia dintre del recinte de la piscina.