CONDICIONS GENERALS D’ÚS I LLOGUER DE L’ALLOTJAMENT

La Casagran és un allotjament rural independent registrat  oficialment al Registre de Turisme de la Generalitat de Catalunya, amb el següent codi:

La Casagran PCC-000724.

Per aquest motiu, compleixen amb tots els seus requisits i obligacions.

Les següents normes i condicions s’hauran de respectar en tots els seus punts des del moment en que s’efectua la reserva, a l’entrada a la casa, durant la l’estada i fins a la seva sortida. En cas contrari, el propietari es reserva el dret de cancel·lar d’immediat la reserva o l’estada a la casa, i consegüentment la seva desocupació immediata, sense retorn de l ’import monetari sota cap concepte.

1. Nombre de persones. No és permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat màxima de la casa. Caldrà detallar exactament el nombre d’adults i nens que s’allotjaran a la casa durant els dies d’estada acordats, en el moment de formalitzar la reserva. Si el número de persones acordat en el moment de la reserva augmenta, el preu s’incrementarà proporcionalment.

2. Paga i senyal: La reserva no serà efectiva fins que el client hagi efectuat el pagament d’un 25% del preu total de l’estada.

3. Condicions d’anul·lació de la reserva: La paga i senyal no es retornarà, en cas de cancel·lació 30 dies abans de la data d’arribada, us guardarem la paga i senyal per a unes altres dates.

4. Arribada: En el moment de l’arribada els clients majors d’edat hauran d’omplir un full amb les seves dades personals per registrar-los, en compliment de la normativa, en el registre d’usuaris dels Mossos d’Esquadra.

5. Horaris: Pels lloguers de cap de setmana l’entrada serà a partir de les 16:00h de la tarda del divendres i la sortida el diumenge abans de les 18:00h de la tarda. Pels lloguers setmanals l’entrada serà a partir de les 17:00h de la tarda i la sortida abans de les 10:00h del matí. 

6. Equipaments: Les cases disposen de la cuina totalment equipada. Com també de llençols, mantes, tovalloles i estores de any.

Així mateix, les cases està equipades amb petits electrodomèstics: torradora, cafetera, bullidor i batedora.

7. Subministraments: Els consums d’aigua, electricitat i calefacció estan inclosos en el preu total de l’estada, i per tant no és permesa la utilització d’aparells que alterin els consums previstos de subministraments.

Per a conservar el medi ambient, us demanem un ús racional de l’aigua, la llum i la calefacció. La llenya és gratuïta per utilitzar-la en el foc a terra i en la barbacoa de la casa.

8. L’impost de la taxa turística està inclòs en el preu que figura en l’apartat de tarifes.

9. No és permesa la introducció de mobles, equips de so i semblants a la casa, així com la realització de qualsevol mena d’obra.

10. No és permesa la utilització de la casa ni del seu entorn paisatgístic per qualsevol mena d’activitat diferent a la pactada. Tampoc es podran realitzar activitats i conductes contràries a la higiene o normal convivència o que atemptin contra l’ordre públic.

11. El propietari no es farà responsable de cap tipus d’objecte personal i/o de valor, ni de vehicle propietat del client, que es pogués trobar a la casa durant l’estada contractada, ni de la seva pèrdua, desaparició o robatori.

NORMATIVA DE LA PISCINES PRIVADES

1.No hi ha socorrista.

2. Els menors de 14 anys no es poden banyar sols, han d’estar sempre acompanyats per un adult.

3. La piscina és d’ús exclusiu dels hostes de l’allotjament turístic.

4. És obligatori dutxar-se abans de banyar-se.

5. No és permès tirar a la piscina objectes i altres tipus de material com rocs o sorra.